Locatie

Logo Koninklijke Villa

De modern vernieuwde Koninklijke Villa is een rustige en prachtige plek om te logeren in volpension. Het is een magische plaats met zicht op de oneindigheid van de zee.

Iedere deelnemer heeft een eigen kamer met een goed bed, tv, koffie en thee op de kamer, een koelkastje en een kluisje.

In de badkamer kan je genieten van de regendouche. Een lavabo, toilet, badhanddoeken, badjas en slippers zijn aanwezig. Je bed wordt opgedekt en de kamer gepoetst.

In het restaurant geniet je van een gezond ontbijtbuffet, middagmaal en avondbuffet, en dát met zicht op zee.

Je kan gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de whirlpool, de sauna, de infrarood lampen (dit is op eigen verantwoordelijkheid).

De Koninklijke Villa is geen hotel, maar wel een modern gerenoveerd ‘Gezondheidscentrum’. Het is een inspirerende plek voor hen die met kanker geconfronteerd zijn en op zoek zijn naar rust, herbronning en inspiratie.

Omgeving

De Koninklijke Villa is gelegen boven de wandeldijk, toeristen zie je niet lopen. Je hebt een prachtig zicht over de zee en het strand.

De stad Oostende ligt centraal langs de Belgische kust, op ongeveer 35 km van de Nederlandse grens en 30 km van de Franse grens. Ten westen van de havengeul is de kust bijna volledig volgebouwd. Het oostelijk deel paalt aan de zeereepduinen van Bredene tussen Oostende en De Haan.

Oostende is een stad met een historische stadskern. Typisch voor haar uitzicht zijn het kustfront van flatgebouwen, de dichtbebouwde binnenstad en grootschalige infrastructuren zoals de zee- en luchthaven. Oostende heeft ook een winkelcentrum.

De Koninklijke Gaanderijen in Oostende werden gebouwd tussen 1902 en 1906 in opdracht van koning Leopold II.

De Koninklijke Gaanderijen bevinden zich op de zeedijk tussen de Koninklijke Villa en de Wellingtonrenbaan.

Bronversie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Oostende